HOEVEEL MOET DAT KOSTEN?

TARIEVEN KARAOKE CARAVAN


Hieronder vind je de standaard tarieven voor de karaoke caravan. Hiervoor wordt de karaoke caravan bij je geleverd en geïnstalleerd. We zorgen altijd dat alles helemaal klaar voor gebruik is zodat jouw evenement direct kan beginnen. Mocht je nog extra’s willen of de karaoke caravan nog unieker willen maken schroom dan niet om het ons te vragen. We denken graag mee! Heb je een klein evenement maar ook een kleine beurs? Stuur een bericht en we kijken wat er alsnog mogelijk is!

Tarieven!


  • Klein Evenement t/m 300 personen                      €750,-*     vanaf 100 personen host verplicht
  • Evenement 300 t/m 1000 personen                       €950,-*     Host verplicht
  • Host die zorgt dat alles soepel verloopt               €40,- p/u.*
  • Kilometervergoeding                                              €0,40,- p/km.*
  • Klein evenement en kleine beurs? Mail ons, we denken graag mee!
  • Evenementen voor 1000+ personen vraag om een offerte op maat
  • Voor op maat decoraties of bestickering vraag om een offerte op maat

* Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

Opmaat concept? vraag het ons

Bij ons draait het om meer dan alleen karaoke. Wij bieden de mogelijkheid om de Karaoke Caravan op maat in te richten, zodat deze perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijfsevenement, feest of speciale gelegenheid. Of het nu gaat om het promoten van je merk, het creëren van een unieke sfeer of het overtreffen van de verwachtingen van je gasten, wij staan voor je klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Onze ervaren teamleden werken nauw samen met jou om de perfecte setting te creëren. Van het thema, inrichting en de technische specificaties – we zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen. Onze op maat gemaakte inrichting stelt je in staat om een specifieke sfeer te creëren die aansluit bij de doelstellingen van je evenement.

Voor bedrijven biedt de Karaoke Caravan de mogelijkheid om je merk te integreren op een manier die je gasten zal bijblijven. We kunnen bedrijfslogo’s toevoegen aan het interieur, promotiematerialen

opnemen en zelfs de buitenkant van de caravan aanpassen om je merk in de schijnwerpers te zetten. Het is een unieke manier om een blijvende indruk achter te laten bij je klanten, partners en medewerkers.

Voor feesten en speciale gelegenheden biedt onze op maat gemaakte aanpak je de vrijheid om je visie tot leven te brengen. Of je nu een romantisch thema wilt voor je bruiloft, een glamoureuze sfeer voor een jubileum of een retro-stijl voor een verjaardagsfeest – we passen de Karaoke Caravan aan zodat deze naadloos past bij de stijl en sfeer van je evenement.

Met onze op maat gemaakte Karaoke Caravan kun je vertrouwen op een unieke ervaring voor je gasten. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we de Karaoke Caravan kunnen aanpassen voor jouw bedrijf of speciale gelegenheid. Samen creëren we een onvergetelijke herinnering!