DE Karaoke Caravan

Met de Karaoke Caravan haal je niet alleen een unieke podium in huis, maar creëer je ook een onvergetelijke ervaring! Het is de perfecte manier om samen te zingen, dansen en lachen, en herinneringen te creëren. Met meer dan 50.000 nummers om uit te kiezen en de mogelijkheid om verzoeknummers toe te voegen via een QR-code, is het gemakkelijker dan ooit om de sfeer te verhogen en de feeststemming erin te houden. Of je nu een feestje, bruiloft, bedrijfsevenement of gewoon een gezellige avond met vrienden plant, de Karaoke Caravan zorgt voor een avond vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Hoe werkt het Stap voor stap

Stap 1: Vraag een offerte aan

Om de Karaoke Caravan te huren, hoef je alleen maar een offerte aan te vragen via onze website. Vertel ons waar en wanneer je het evenement organiseert en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Zie HIER onze tarieven.

Stap 2: Beschikbaarheid en prijs

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, zullen we controleren of de Karaoke Caravan beschikbaar is op de door jou gewenste datum. We zullen je dan een prijsopgave sturen die past bij de duur van het evenement en de locatie.

Stap 3: Installatie op de dag van het evenement

Op de dag van het evenement zullen we de Karaoke Caravan op de afgesproken locatie komen installeren. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat je je kunt richten op het feesten en zingen.

Stap 4: Veel plezier

Zodra de Karaoke Caravan is geïnstalleerd, is het tijd om plezier te maken! Zing mee met je favoriete nummers, nodig je vrienden uit en geniet van het unieke entertainment dat de Karaoke Caravan biedt.

Stap 5: Ophalen van de Karaoke Caravan

Als het evenement voorbij is, zullen we de Karaoke Caravan weer netjes ophalen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het demonteren of transporteren van de Caravan, dit doen we voor je!