KARAOKE OP JE BRUILOFT!

Hoera, jullie gaan trouwen! Maar wacht even… heb je al nagedacht over hoe je een spectaculair feestje bouwt? Geen zorgen, want wij hebben dé oplossing die gegarandeerd een lach op de gezichten van je gasten tovert: karaoke op je bruiloft! Ja, je hoort het goed – denk aan een bruiloft, maar met een twist van muzikaal avontuur en een scheutje leuke chaos.

Stel je voor: je familie en vrienden veranderen in ware popsterren, compleet met glitters en verhitte zangwedstrijden. Je oom zingt ‘I Will Survive’, terwijl je tante rockt op ‘Don’t Stop Believin”. En jij? Jij zingt je hart uit terwijl je je trouwjurk vasthoudt als een ware diva. Karaoke op je bruiloft brengt niet alleen melodieën, maar ook onvergetelijke momenten.

Terwijl je in je prachtige trouwkleding staat, betreed je de Karaoke Caravan en stap je een wereld in waar het podium van jou is. Zing liefdesliedjes als een pro, of ga voor een duet waar jij en je partner samen de show stelen. Maar pas op, want de Karaoke Caravan heeft de kracht om zelfs de meest verlegen gasten te veranderen in zangsterren die niemand kan negeren.

Maak je klaar om te zingen en zorg ervoor dat je gasten hun stemmen opwarmen. Onze Karaoke Caravan is klaar om je bruiloft een geheel nieuwe betekenis te geven – een die begint met ‘Do, Re, Mi’ en eindigt met gelach, liefde en muzikale herinneringen waarvan je zult zeggen: “We hebben de show gestolen!”

Wil je De Karaoke Caravan op jouw bruiloft? Bekijk de tarieven of je kan een datum reserveren via de knop hieronder. Heb je opmaat wensen? We denken graag mee! Bel of stuur een bericht:

info@dekaraokecaravan.nl

+31 6 55 10 66 68.

WAAROM KARAOKE OP JE BRUILOFT?

Karaoke op je bruiloft brengt niet alleen muziek, maar ook een onvergetelijke dosis plezier en verbondenheid. Hier zijn enkele geweldige voordelen van het toevoegen van deze melodieuze activiteit aan je speciale dag:

1. Betrek je gasten op een unieke manier: Karaoke verandert gewone gasten in enthousiaste deelnemers. Het moedigt iedereen aan om uit hun comfortzone te stappen, zelfs diegenen die normaal gesproken niet op de dansvloer te vinden zijn. Het is een geweldige manier om je vrienden en familie bij de viering te betrekken en een sfeer van vreugde te creëren.

2. Een luchtige sfeer creëren: De spanning doorbreken en de sfeer licht en luchtig maken – dat is waar karaoke om draait. Gasten kunnen hun dagelijkse zorgen even vergeten terwijl ze meezingen met hun favoriete nummers. Het brengt een ongedwongen en speelse sfeer die de hele dag door blijft hangen.

3. Memorabele momenten maken: De meest memorabele momenten zijn vaak die waar iedereen bij betrokken is. Karaoke op je bruiloft zorgt voor hilarische en emotionele momenten die je gasten nog jarenlang zullen onthouden. Die ene vriend die normaal gesproken nooit zou zingen? Hij zou nu wel eens de show kunnen stelen!

4. Een ijsbreker en gespreksstarter: Als je gasten nog niet zo goed kennen, is karaoke de perfecte ijsbreker. Het brengt mensen samen, lacht om elkaars optredens en creëert gespreksonderwerpen voor de rest van de dag. Het is een geweldige manier om je diverse gasten te verbinden.

5. Bruiloftsdansvloer plus: Karaoke is als een verlengstuk van je dansvloer, en misschien zelfs nog beter. Gasten die misschien niet graag dansen, vinden hun moment om te schitteren door te zingen. De dansvloer blijft bruisen met opwinding, energie en beweging.

6. Het paar laten schitteren: Laat het bruidspaar hun eigen liefdeslied zingen of een duet uitvoeren. Het is een kans om te laten zien hoe harmonieus ze zijn, letterlijk en figuurlijk. Het versterkt het gevoel van samenzijn en speciaal zijn op deze grote dag.

Karaoke op je bruiloft is niet alleen entertainment; het is een ervaring. Het versterkt vreugde, creëert herinneringen en brengt iedereen samen in een melodie van liefde en lachen. Dus, waar wacht je nog op? Geef je bruiloft een muzikale boost en laat je gasten zien hoe ze schitteren op het podium van de liefde!

DE KARAOKE CARAVAN OP JOUW TROUWERIJ!

Beeld je eens in: te midden van de feestelijke stemming van je trouwdag, verschijnt er een opvallende Karaoke Caravan – een soort podium van plezier en muziek. Deze leuke mobiele plek voegt echt iets bijzonders toe aan je grote dag. Met allerlei soorten muziek, van oude favorieten tot hedendaagse hits, biedt de Karaoke Caravan een ongeëvenaarde muziekervaring voor allerlei momenten tijdens je bruiloft.

De Karaoke Caravan is niet alleen een leuke activiteit; het brengt mensen samen en zorgt voor veel gelach. Met lichtjes binnenin en een vrolijke sfeer, verandert deze mobiele plek elk hoekje van je bruiloft in een soort podium. Of je nu met je partner een liedje wilt zingen, of je wilt je gasten aanmoedigen om hun zangtalent te laten zien, de Karaoke Caravan zorgt voor een levendige sfeer vol vrolijkheid en muzikale magie.

Denk je eens in hoe de Karaoke Caravan helemaal past bij het thema van jouw bruiloft. Hij kan versierd worden in jouw favoriete kleuren en bloemen, en fungeren als een geweldige plek voor muzikale avonturen. Het is niet alleen een leuke attractie, maar een uitnodiging voor een onvergetelijk moment van samen zijn, plezier hebben en genieten van je favoriete nummers. De Karaoke Caravan is helemaal klaar om je bruiloft te verrijken met melodieën en herinneringen die een leven lang meegaan.

HELEMAAL OP MAAT VOOR JOU!

Bij de Karaoke Caravan begrijpen we dat je bruiloft een unieke uitdrukking moet zijn van jullie liefde en persoonlijkheden. We bieden de mogelijkheid om de Karaoke Caravan op maat te maken, zodat het perfect aansluit bij de stijl en sfeer van jullie speciale dag. Hoewel het interieur enkele beperkingen heeft, zijn er nog steeds manieren om het persoonlijk te maken, zoals het toevoegen van foto’s of kleine details die betekenisvol zijn voor jullie.

Een opvallend kenmerk van onze Karaoke Caravan is de mogelijkheid om de buitenkant te personaliseren. Dit betekent dat je de buitenkant kunt aanpassen met elementen zoals jullie namen, trouwdatum of een speciaal symbool dat jullie liefde vertegenwoordigt. Het is een geweldige manier om je gasten te verwelkomen met een herkenbaar en uniek element dat meteen de toon zet voor een bijzondere dag.

En hoewel het interieur beperkte aanpassingsmogelijkheden heeft, kunnen we nog steeds kleine details toevoegen om het persoonlijker te maken. Denk aan foto’s van jullie samen, kleine decoratieve items die passen bij jullie thema, of zelfs een speciaal bericht dat jullie liefde viert. Deze subtiele details zorgen voor een intieme en persoonlijke sfeer in de Karaoke Caravan, terwijl de buitenkant nog steeds de show steelt met jullie persoonlijke touch.

Laat ons weten hoe je de Karaoke Caravan wilt aanpassen aan jullie trouwdag. Samen zullen we ervoor zorgen dat zelfs de kleinste details een grote impact hebben, en dat jullie gasten zich omringd voelen door jullie liefde en zorgvuldig uitgekozen accenten.

WAT ANDEREN VONDEN:

PETER EN JEROEN

Geweldige caravan zou iedereen aanraden dit te doen om zn bruiloft. Zo leuk, alle gasten deden mee en natuurlijk hebben we zelf ook veel nummertjes gezongen”

FLOOR EN WIARD

AMAZING! Zo leuk en uniek voor onze trouwerij. Zelfs mijn moeder zong mee. Was een onvergetelijke toevoeging, bedankt!”

GERARD EN KEESJE

Wij zijn altijd al fan van karaoke, dus het moest ook op onze trouwerij aanwezig zijn. Nou dat was het.Vele gasten waren niet uit de karaoke caravan te slaan!

BOEK NU DE KARAOKE CARAVAN VOOR JOUW BRUILOF!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Waar moet de Karaoke Caravan naartoe?
Hoeveel bezoekers verwacht je op jouw evenement
Wanneer wil je de Karaoke Caravan huren?
Van hoelaat tot hoelaat wil je de Karaoke Caravan gebruiken?
Algemene Voorwaarden
Algemene leveringsvoorwaarden De Karaoke Caravan (merk van CircleCity)
Artikel 1 Algemene bepalingen
In deze Algemene leveringsvoorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:
1. Verhuurder: De Karaoke Caravan is een concept van CircleCity gevestigd Bulgerstein 46, 1082NK te Amsterdam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 68683936.
2. Huurder: Degene in wiens opdracht en voor wiens rekening zaken worden gehuurd.
3. Orderbevestiging: Op schrift gestelde aanvaarding van de reservering door CircleCity aan de huurder.
4. Overeenkomst: De tussen CircleCity en huurder aangegane huurovereenkomst, waarop de algemene leveringsvoorwaarden, alsmede eventuele aanvullende voorwaarden, van toepassing zijn.
5. Huurtermijn: De periode vanaf de begindatum tot en met einddatum, zoals opgenomen in de overeenkomst.
6. Orderbedrag: Het totaalbedrag dat op basis van de overeenkomst door de huurder aan de verhuurder verschuldigd is.
7. Schriftelijk: Door middel van een (digitaal) document, getekend door een gevolmachtigde vertegenwoordiger van CircleCity en/of de huurder.
8. Gehuurde: De roerende zaak die door CircleCity op basis van het gestelde in de overeenkomst beschikbaar gesteld wordt aan de huurder.
9. Leveringsdocument: Document waarin het gehuurde en alle losse onderdelen, behorende bij het gehuurde, worden opgesomd.
Artikel 2 Toepasselijkheid
2.1 Deze Algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan door CircleCity met de huurder. Deze overeenkomsten betreffen de verhuur, het transport en de levering van de verhuurde materialen
2.2 Deze Algemene leveringsvoorwaarden zijn tevens van toepassing op alle aanbiedingen en offertes die CircleCity uitbrengt ten behoeve van het aangaan van een overeenkomst met de huurder.
2.3 Afwijkingen van en/of aanvullingen op bepalingen van de overeenkomst zijn slechts van kracht, indien deze schriftelijk zijn overeengekomen en hebben alleen betrekking op de betreffende overeenkomst. Hieraan kunnen geen rechten voor de toekomst worden ontleend.
2.4 Indien door de huurder algemene voorwaarden worden gehanteerd, zijn deze niet van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk aanvaard door CircleCity.
2.5 Alle offertes en aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend en niet bindend.
Artikel 3 Totstandkoming van de overeenkomst
3.1 De huurder dient bij de aanvraag volledige en juiste informatie te verstrekken, waarmee de verhuurder in staat gesteld wordt een adequate overeenkomst op te stellen.
3.2 De overeenkomst komt tot stand op het moment waarop de schriftelijke orderbevestiging door de verhuurder is verzonden aan het door de huurder verstrekte email-adres.
3.3 De orderbevestiging wordt geacht een volledige weergave te zijn van alle van toepassing zijnde bepalingen op de overeenkomst.
3.4 De verhuurder gaat ervan uit dat de huurder volledig instemt met de inhoud van de orderbevestiging en de daarbij behorende Algemene leveringsvoorwaarden, tenzij huurder binnen 3 dagen na ontvangst van de orderbevestiging schriftelijk aangeeft zich niet te kunnen verenigen met de bepalingen. Na dit termijn kan de overeenkomst niet meer worden aangepast of ontbonden, tenzij de verhuurder schriftelijk met een verzoek tot aanpassing of ontbinding instemt.
3.5 De verhuurder heeft het recht een aanvraag tot verhuur zonder opgave van redenen te weigeren.
Artikel 4 Levering van het gehuurde
4.1 Levering van het gehuurde vindt plaats op de datum en het tijdstip zoals schriftelijk overeengekomen.
4.2 CircleCity levert het gehuurde materiaal op een door de huurder aangegeven locatie.
4.3 De transportkosten voor rekening van de huurder.
4.4 Levering vindt enkel plaats aan diegene met wie de overeenkomst is aangegaan, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.
4.5 Levering vindt plaats nadat:
4.5.1 betaling van het volledige orderbedrag en de van toepassing zijnde waarborgsom hebben plaatsgevonden;
4.5.2 de huurder aan de verhuurder een kopie van een geldig identiteitsbewijs heeft overhandigd.
4.6 De huurder dient zich bij levering van de materialen expliciet akkoord te verklaren met de kwaliteit en toepasbaarheid van het gehuurde. Hiertoe ondertekent de huurder ter plaatse een leveringsdocument, waarin vastgelegd is welke materialen beschikbaar gesteld zijn door de verhuurder. Met de ondertekening van het leveringsdocument wordt het gehuurde geacht in overeenstemming met de overeenkomst, derhalve in deugdelijke, goede en onbeschadigde staat te zijn geleverd. Eventuele daarna aangetroffen onregelmatigheden en/of ondeugdelijkheden dienen binnen één dag na de aflevering van de materialen schriftelijk bij de verhuurder te worden gemeld. Indien deze termijn is verstreken, vervalt de aansprakelijkheid van de verhuurder.
4.7 Indien sprake is van levering van ondeugdelijke en/of onjuiste materialen door de verhuurder, zullen deze op kosten van de verhuurder worden hersteld en/of vervangen. Deze verplichting heeft uitsluitend betrekking op de gehuurde materialen en de eventuele transportkosten. De overige kosten die verband houden met de vervanging zijn voor rekening van de huurder. De bewijslast van de eventuele ondeugdelijkheid en/of onjuistheid berust bij de huurder.
Artikel 5 Gebruik van het gehuurde
5.1 Vanaf het moment van levering is het gehuurde en het gebruik van het gehuurde voor rekening en risico van de huurder.
5.2 De huurder zal als een goed huurder voor het gehuurde zorg dragen, het gehuurde doelmatig beveiligen en gebruiken overeenkomstig de voorschriften. Bij de levering ontvangt de huurder een duidelijke schriftelijke gebruiksinstructie.
5.3 Het is de huurder verboden het gehuurde door te verhuren, in gebruik te geven of anderszins aan een derde ter beschikking te stellen.
5.4 De huurder is zelf verantwoordelijk voor het nemen van alle veiligheidsmaatregelen die noodzakelijk zijn voor het veilig gebruik van het gehuurde.
Artikel 6 Aansprakelijkheid
6.1 De huurder is tot aan het moment dat het gehuurde weer door verhuurder in ontvangst is genomen, aansprakelijk voor alle mogelijke schade aan het gehuurde goed. Hieronder wordt verstaan schade door beschadiging en/of bevuiling van het gehuurde, vermissing en/of diefstal.
6.2 De huurder is, indien er sprake is van schade zoals vermeld in art. 6.1, aansprakelijk voor alle reparatie-, reinigings-, transport en vervangingskosten.
6.3 Schade door beschadiging en/of bevuiling van het gehuurde, vermissing en/of diefstal dient direct schriftelijk aan de verhuurder gemeld te worden.
6.4 Bij vermissing en/of diefstal van het gehuurde dient de huurder een bedrag van 8000,- euro te betalen.
6.5 De huurder vrijwaart de verhuurder volledig tegen aanspraken van derden tot schadevergoeding die verband houden met het gebruik van het gehuurde.
6.6 In alle bovenstaande gevallen is de huurder gehouden aan de betaling van, tenminste, de huur over de overeengekomen huurtermijn.
6.7 Het is de huurder verboden het gehuurde materiaal zelf te repareren.
6.8 Het gehuurde is door de verhuurder niet verzekerd. De huurder dient zelf een verzekering af te sluiten die alle bovenstaande risico’s dekt.
6.9 Alle belastingen, heffingen en rechten, in verband met het gehuurde geheven, zijn voor rekening van huurder, evenals eventuele schade of boete, ontstaan of opgelegd ten gevolge van het niet voldoen aan wettelijke en andere voorschriften van overheidswege.
Artikel 7 Eigendomsvoorbehoud
7.1 De gehuurde zaken blijven te allen tijde eigendom van CircleCity, ongeacht de duur van de overeenkomst. Indien de huurder zich opzettelijk het gehuurde toe-eigent, is er sprake van verduistering. De overeenkomst wordt door het niet tijdig retourneren van het gehuurde niet verlengd. De bepalingen van deze Algemene leveringsvoorwaarden blijven echter onverkort van kracht.
7.2 De huurder zal de verhuurder onmiddellijk schriftelijk op de hoogte stellen, indien het gehuurde in beslag wordt genomen of anderszins aanspraak wordt gemaakt op het gehuurde. Indien de huurder kennis draagt van een mogelijk beslag op het gehuurde, dient hij de verhuurder hiervan op de hoogte te stellen. Bovendien zal de huurder aan verhuurder direct mededelen waar het gehuurde zich bevindt.
7.3 Bij beslag op (een deel van) het gehuurde, (voorlopige) surséance van betaling of faillissement van de huurder, zal de huurder de beslagleggende deurwaarder, bewindvoerder of curator onmiddellijk op de hoogte stellen van de (eigendoms-)rechten van CircleCity.
Artikel 8 Tarieven en betaling
8.1 Alle tarieven zijn excl. 21% BTW
8.2 Het orderbedrag dient voorafgaand aan de levering volledig te zijn voldaan op het rekeningnummer van CircleCity.
8.3 In uitzonderlijke situaties kan schriftelijk overeengekomen worden dat betaling zal plaatsvinden op basis van facturatie. Het orderbedrag dient in dit geval binnen 14 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan. Indien de huurder niet binnen de gestelde termijn betaalt, is hij, zonder dat hiertoe een ingebrekestelling vereist is, in verzuim. CircleCity brengt vanaf de vervaldatum tot aan de dag waarop het volledige orderbedrag betaald is, een rente in rekening gelijk aan de wettelijke rente plus 10% per jaar, berekend over het niet betaalde bedrag. Indien sprake is van verzuim en de huurder niet redelijkerwijs meewerkt aan het voldoen van de betalingsverplichting, zal de verhuurder een incasso-procedure opstarten. Alle met incasso van gefactureerde bedragen gemoeide kosten komen ten laste van de huurder.
Artikel 9 De waarborgsom
9.1 De verhuurder brengt per overeenkomst een waarborgsom in rekening. De waarborgsom wordt vastgesteld in evenredigheid met de waarde van het gehuurde. De hoogte van de waarborgsom is inzichtelijk op de site www.dekaraokecaravan.nl.
9.2 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, dient de waarborgsom eveneens voorafgaand aan de levering volledig te zijn voldaan op het rekeningnummer van CircleCity.
9.3 De waarborgsom mag door de huurder niet worden beschouwd als een vooruitbetaling op de verschuldigde huursom of als een afkoopsom van enig risico voor beschadiging, diefstal of verduistering van het gehuurde.
9.4 De verhuurder zal de waarborgsom aan de huurder terugbetalen, indien vastgesteld is dat de huurder aan alle verplichtingen heeft voldaan en het gehuurde volledig en in goede staat heeft teruggebracht.
9.5 De verhuurder behoudt zich het recht voor vervallen huurtermijnen te verrekenen met de waarborgsom, evenals de kosten van noodzakelijk blijkende reparaties, vervanging en reiniging.
Artikel 10 Retourbezorging
10.1 Het gehuurde dient op de overeengekomen datum geretourneerd te worden door de huurder.
10.2 CircleCity haalt het gehuurde op een overeengekomen tijdstip en locatie bij de huurder. De transportkosten komen voor rekening van de huurder.
10.3 Retournering kan enkel plaatsvinden door diegene met wie de overeenkomst is aangegaan, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.
10.4 Het gehuurde dient zonder gebreken geretourneerd te worden. Indien er sprake is van beschadiging, vermissing en/of diefstal van (een deel van) het gehuurde, dient de huurder dit vooraf schriftelijk te melden.
10.5 De verhuurder controleert de retour geleverde goederen op volledigheid met behulp van het leveringsdocument dat de huurder bij de levering heeft ontvangen. Vervolgens inspecteert de verhuurder of alle onderdelen in goede staat zijn en of er sprake is van gebreken. Indien er gebreken geconstateerd worden, geldt hierbij de aansprakelijkheid conform art. 6.
10.7 Indien gebreken geconstateerd worden die niet vooraf door de huurder gemeld zijn, wordt naast de daadwerkelijke kosten conform art. 6 een opslag gehanteerd van € 50 exclusief btw.
10.8 Het gehuurde dient schoon geretourneerd te worden. Indien dit niet het geval is, is de verhuurder genoodzaakt reinigingskosten in rekening te brengen.
10.9 Indien het gehuurde later komt dan de overeengekomen huurtermijn dan worden de kosten doorberekend.
a. De huurder heeft de verhuurder op de hoogte gesteld van de extra termijn en dit is bevestigd door de verhuurder. De kosten worden verrekend met de op dat moment geldende tarieven.
b. De huurder heeft de verhuurder niet op de hoogte gesteld van de extra termijn of de verhuurder heeft hier niet mee ingestemd. In dit geval kan de verhuurder de op dat moment geldende dagprijzen rekenen te vermeerderen met een opslag van 50% over de totale huursom.